Dokumentering av kulturell differanse

Jeg gikk en liten tur i dag. Tok noen bilder (klikk på bildene for større versjon):

Denne var nesten litt morsom. “Korean Jesus-lovers“, liksom. Man ser så mye rart her. Campus er stappfull av kirker, og ofte ser jeg unge folk i dress – og da minner mine Pavlov-reflekser meg om at dette kanskje er Jehovas vitner. På bussen er det også reklame for bibelstudier – gratis selvsagt!

Dette ikke altfor gode bildet viser Illini Union. Sitter der ofte og leser i “President’s Lounge“, som er en eldgammel lesesal med gamle, pene møbler.  Så er det selvsagt kaffebaren like ved (hm, bruker altfor mye penger på kaffe!).

Og hvem sier veiene i Norge er lappeteppe?

Slike er det over hele campus. Jeg tok bildet fra en dustete vinkel, men greia er ihvertfall en nød-telefon – sånn i tilfelle du blir overfalt eller voldtatt eller noe på veien. De har også et eget campus police, som man ser kjører rundt av og til.

Den fine strukturen på enden av veien viste seg å være en kirke (plutselig kom det ding dong fra den). Men den var da fin likevel.

Dette er faktisk samme fugl. Limte egentlig bare to bilder oppå hverandre. Resultatet er kanskje ikke superproft, men var morsomt å få tatt såpass nærbilde av fugler.

Leave a Reply