Alice in Wonderland; en lettfordøyelig middag

I dag ble filmen Alice in Wonderland sett av meg og venner. Dette var en film jeg hadde gledet meg til lenge, men jeg må innrømme jeg er litt skuffet (egentlig blir jeg skuffet av nesten alt jeg ser. Jeg ble dog ikke skuffet da jeg så Avatar). Noe av skuffelsen skyldes kanskje at jeg ikke er en spesielt auditiv (jeg lærer best ved å se ting, og ikke høre), da vi så filmen i utekstet originalversjon. Noe av engelsken var vanskelig å få med seg, må jeg innrømme.

Men for all del: Filmen sprudlet av fantasi og morsomme scener. Historien var ikke alltid veldig sammenhengende, og den ble veldig “lettfordøyelig”. Om man skal trekke analogien videre: en god middag skal ikke være umulig å fordøye, den skal smake godt, og ikke vare altfor lenge. Denne “middagen”  var lettfordøyelig. Nesten som å drikke et glass juice. Veldig godt, men det varer ikke så lenge.

Bøkene derimot anbefales på det absolutt sterkeste! De finner  man gratis på nett.

Leave a Reply